A nyár a levendulavirágzással kezdődik! Nézzen körül programajánlónkban, csupa különleges levendulás programot kínálunk, ahol minden ízében élvezhetik e csodás növényt!Van kedvük sütni-főzni levendulával? Itt az alkalom: Levendulás főzőkurzus június 27-én a Mindenmentes Főzőiskolában! Laktóz- és gluténmentesen, egészségesen!

Június 30-án 10 órakor Tihanyban, a Levendula Ház Látogatóközpontban "E bűverő, mit szirma rejt" címmel vetített képes előadás az ehető virágokról, majd virágkóstoló

Június 30-án 18 órakor  "Csupa szépség közt és gyönyörben járván" - levendulás falatok és a Fodor Pincészet hozzá illő borainak kóstolója irodalmi kalandozással, Nagyi Kertje Teaházban, Aszófőn. Asztalfoglalás: 0630-2982410

Ajánlhatunk igazi ínyenc, levendulás szakácskönyveket? Most többféle akcióban, nagy kedvezménnyel juthatnak hozzájuk!

Bővebben: Levendula szívvel-lélekkel, avagy a mi levendulafesztiválunk, 2017. június-július

2017. június 13. 17 óra "Virágkonyha" előadás és könyvbemutató, Mezőkövesd, Városi Könyvtár

2017. június 20. 17.00 Virágkonyha alapozó főzőkurzus, Mindenmentes Főzősuli, Szigetszentmiklós

2017. június 27. 17.00 Természetesen levendulával, főzőkurzus, Mindenmentes Főzősuli, Szigetszentmiklós

2017. június 30. 10.00 "E bűverő, mit szirma rejt..." vetített képes előadás, virágkóstoló, Tihany, Levendulaház Látogatóközpont

Június 30. 18 óra "Csupa szépség közt és gyönyörben járván" - levendulás falatok és a Fodor Pincészet hozzá illő borainak kóstolója irodalmi kalandozással, Nagyi Kertje Teaház, Aszófő Asztalfoglalás szükséges!

Bővebben: PROGRAMJAINK

Glutén, laktóz, tejfehérje érzékeny vagy? Megszabadulnál pár kilótól, esetleg életmódot váltanál? Nem tudod, mit és hol vásárolj, hogyan készítsd el ételeid? A Mindenmentes Főzősuli segít eligazodni úgy, hogy az étkezés és a sütés-főzés mostantól a nap legnagyobb örömforrása is legyen!

Kezdődnek a virágos főzőkurzusok ia Mindenmentes Főzősuliban: glutén- és laktózmentesen, természetesen! Ha nem tudod, hogyan süsd-főzd meg a kert virágait, hogyan készíts levendulás kekszet, kandírozott virágokat, vadvirágszörpöt, most belekóstolhatsz a virágkonyha ezer rejtelmébe!

Legújabb virágos kurzusokról bővebb info ITT.

Sok-sok kísérlet, rengeteg munka és kóstolás után 2017 tavaszára megérkeztek a Noszlopi termékek új családtagjai!

A Százszorszép finomságok, A SZENVEDÉLYEK ÍZEI gyümölcsökkel, ehető virágokkal és finom füvekkel gazdagítva, Halmos Monika receptjei szerint készítve.

A hazai kertek, rétek friss gyümölcsei és zöldségei valamint a boldog füveskert virágos fűszerei keltek egybe eme különleges ínyencségekben. Kóstolják meg a varázslatot: minden napszakban, minden évszakban az ízek nem ismert összhangját! Az üvegben őrzött szenvedély serkenti az életerőt, erősít, tisztít, élénkít. A finom, eddig nem ismert lágy ízek ötvözete különös hangulatba tud keríteni: reggelire, vagy ebédre egy jó pecsenye mellé, desszertben, vagy akár csak úgy, önmagában, kikanalazva.

Bővebben: Noszlopi Százszorszép Finomságok

ÍZEK, ILLATOK, FÉNYEK

című fotókiállításunk 2017 április 7-én 18 nyílt

az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban.

„… Az igazi ételremekek nem csak az illatukkal, ízükkel nyűgözik le az embert, hanem látványukkal is hatnak. Az ételfotózás a fényképezésnek egy külön szakága, trükkök, mesterfogások sokasága kell hozzá, hogy egy tányér leves, pörkölt, sült vagy sütemény ellenállhatatlanná tegye magát például egy szakácskönyv lapjain vagy az interneten. Az étkeket természetesen ugyanúgy föl kell készíteni a fényképezésre, mint a modelleket.

Bővebben: FOTÓKIÁLLÍTÁS

„… ekkor arra gondoltam, hogy neked, aki most húsz egynéhány mérföldnyire tőlem a hintódban ülsz, elől a fullajtároddal és az előlovasoddal, hátul az inasoddal, nincs részed gyönyörűbb látványban, mint amilyen az én szemem elé tárul, s ha van, bizonyos, hogy nem élvezed oly elmerüléssel és elragadtatással, mint én…”

Alphonse Karr német író, francia névvel, aki közvetlen hangú, csevegés-szerű levelekkel mutatja be Utazás a kertem körül című művében a kertjének apró, pici csodáit.

Bővebben: Utazás a kertem körül

Szeretne belekóstolni az ehető virágok világába? Egy különleges programot munkatársainak, barátainak?

Szívesen tartok vetített képes ismeretterjesztő előadást az ehető virágokról, akár kóstolóval egybekötve.

Cégek és magánszemélyek részére virágos főzőkurzusok egy profi főzőiskolában - válasszon a meghirdetett időpontok közül, vagy kérjen ajánlatot egy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vállaljuk céges vagy magánrendezvényekre virágkóstoló programok lebonyolítását. Vetítéssel, workshoppal, közös kertészkedéssel vagy sütés-főzéssel. Eddigi programjainkról ízelítő képeket itt talál!

Könyvesboltoknak, könyvtáraknak ajánljuk érdekes könyvbemutató előadásainkat.

Virágokkal szebb az élet. Kényeztesse magát és az Önnek kedveseket virágokkal, másképpen, mint eddig! Virágkonyha élőben, akár Önnél is!

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német
 Provence-i rózsa

Akiket ajánlunk

 

LIFE LOGO 2012
 
 Chefparade
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 47 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

ugrás az oldal tetejére