Minden kedves Olvasónknak és Partnerünknek kívánunk áldott, békés ünnepet, Fekete István szavaival, a Rózsakunyhó novelláskötetből:

„…A téli alkony hideg árnyai bejöttek az utcáról, és a hó friss szagát hozták be a szobába, ahol este volt már.

Kinyílt az ajtó, és a téli est hószaga

2017. december 2-3-4 FLORA Virágkiállítás, Kecel - színpadi főzőbemutató és virágkóstoló mindhárom napon

2017. december 8. 17.30 Virágos menü, és előadás, INPUT, Ráday utca

2018. január 13. 10-14 óra: Ételfotós és food styling workshop, Budai Alkotóműhely

 

Nem Kínát mutatom be, nem a kínai konyháról olvashatnak, ez egy szubjektív úti beszámoló egyetlen városról, az ott élőkről, az ottani konyháról szerzett saját tapasztalataimról és meglepő kínai-magyar kapcsolatokról. Célom nem csupán annyi, hogy megmutassam Hsziament, elmeséljem, hogyan boldogul egy magyar fiú a kínaiak közt, de szeretnék segíteni a távoli kultúra, a másképpen gondolkodás megértésében.

Dőljenek hátra, és utazzanak el most velem, virtuálisan Kínába!

Ajándékcsomagok, gyönyörű könyvek ajándékba, cégajándéknak a Rózsakunyóból! Partnereink, akik évek óta minket választanak, tudják, hogy különös figyelemmel állítjuk össze az ajándékcsomagokat. Nézzen körül webshopunkban, bizonyára talál olyan szépséges vagy éppen finom csemegét, ami barátainak, ügyfeleinek a legtalálóbb ajándék lehet. Gyönyörű levendulás, rózsás vagy "zöld" ajándékcsomagokat állítunk össze, de kérhet névre szólóan dedikált könyvet egy ajándékkosarat csupa egészséges finomsággal! Válasszon ajándékcsomagjaink közül!

ÉTELFOTÓS TANFOLYAM, ahol életre kel az étel

Amit kínálunk: Egy kellemes és hasznos négy órás programot, ahol olyan műhelytitkokat lehet ellesni első kézből, amelyek alkalmazásával szebb és ízletesebb fotókat tudnak majd készíteni, akár egy blogra, egy étlaphoz, vagy éppen csak úgy. „Ételszépítés” – ami a hétköznapokon is szükséges az igényes látványhoz. Az négyórás program keretében mindenki a saját fotós eszközével (fényképezőgép, okostelefon) dolgozik.

 

Legyen ehető virágoskerted! Ehető virágok magjai, limitált mennyiségben, a szezon előtt nagy kedvezménnyel! Nézzen körül a webáruházban, gondoskodjon mielőbb a jövő év virágterméséről!

Miért kell minél több virág?

Ajándékba is, akár extra ajándékcsomagban!

„… ekkor arra gondoltam, hogy neked, aki most húsz egynéhány mérföldnyire tőlem a hintódban ülsz, elől a fullajtároddal és az előlovasoddal, hátul az inasoddal, nincs részed gyönyörűbb látványban, mint amilyen az én szemem elé tárul, s ha van, bizonyos, hogy nem élvezed oly elmerüléssel és elragadtatással, mint én…”

Alphonse Karr német író, francia névvel, aki közvetlen hangú, csevegés-szerű levelekkel mutatja be Utazás a kertem körül című művében a kertjének apró, pici csodáit.

Sok-sok kísérlet, rengeteg munka és kóstolás után 2017 tavaszára megérkeztek a Noszlopi termékek új családtagjai!

A Százszorszép finomságok, A SZENVEDÉLYEK ÍZEI gyümölcsökkel, ehető virágokkal és finom füvekkel gazdagítva, Halmos Monika receptjei szerint készítve.

A hazai kertek, rétek friss gyümölcsei és zöldségei valamint a boldog füveskert virágos fűszerei keltek egybe eme különleges ínyencségekben. Kóstolják meg a varázslatot: minden napszakban, minden évszakban az ízek nem ismert összhangját! Az üvegben őrzött szenvedély serkenti az életerőt, erősít, tisztít, élénkít. A finom, eddig nem ismert lágy ízek ötvözete különös hangulatba tud keríteni: reggelire, vagy ebédre egy jó pecsenye mellé, desszertben, vagy akár csak úgy, önmagában, kikanalazva.

Könyvajánló

Viragkonyhaborito
Ibolyás szakácskönyv
Rózsás könyv
Levendulás könyv német
 Provence-i rózsa

Akiket ajánlunk

 

Lifetv logo
 
 Mindenmentes
 
 Noszlopi Finomságok

Ki van itt?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

ugrás az oldal tetejére